Produkter och tjänster

Vi på Skillingaryds och Vaggerydsbygdens begravningsbyråer håller självklart ett fullt sortiment av de produkter som har samband med ett dödsfall, såsom kistor, urnor och gravvårdar. Även juridiska tjänster i samband med arvsskiften och bouppteckning hjälper vi naturligtvis till med.
Vad många kanske inte tänker på är att vi även har möjlighet att hjälpa till med den personliga planeringen i form av försäkringar, testamenten och inte minst dina egna önskemål inför livets slut.
I menyn till vänster hittar du det mesta ur vårt sortiment, men vi vet att de tjänster vi erbjuder är av personlig natur och du är alltid välkommen in till oss på byrån för ett personligt besök, där vi kan hjälpa till och besvara frågor i lugn och ro.

Vi gör begravningen till ett fint minne

Minnet av en begravning går inte att tränga undan. Det är något man bär med sig hela livet. Därför är det viktigt för oss, att den begravning vi fått förtroendet att ta ansvar för blir så bra som möjligt. Att begravningshögtiden blir ett ljust och vackert minne för Dig och de andra som är med.

Den första kontakten med begravningsbyrån sker oftast några dagar efter dödsfallet eller ibland även samma dag. Det vanligaste är att man bokar en tid för ett besök på begravningsbyrån, men vi gör även gärna hembesök. Om det inte finns möjlighet till ett personligt möte på grund av exempelvis boende på annan ort kan vi även ordna det mesta via telefon.
Vår uppgift på begravningsbyrån är att informera och stödja i en svår stund. För när en anhörig går bort kan det vara svårt att orka tänka på allt. Det blir så mycket enklare om det finns någon på nära håll som tar hand om allt det praktiska och som kan svara på alla frågor i samband med en begravning.
Vi deltar med allt vi kan för att begravningen ska bli ett fint minne och att den verkligen blir så som Du önskar att den skall vara. Vi hjälper dig även med begravningar på andra orter.
Välkommen till oss. Vi hjälper dig.